Lëmsh

Fotografi i verbër që shkrep imazhe duke përdorur zhurmat

Fotografi i verbër që shkrep imazhe duke përdorur zhurmat
 

Pranav Lal, një konsulent nga Nju-Delhi, lindi i verbër, megjithatë prej kohësh ai mund të “shohë” falë teknologjisë së quajtur “The vOICe”, e cila i kthen imazhet e kamerave në tinguj.

Ndërsa, kamera skanon nga e majta në të djathtë, lartësia e tingujve tregon objektet dhe duke mësuar të interpretosh zhurmat, është e mundur të keni një formë të shikimit funksional.