Lëmsh

Testet për COVID-19 dërgohen me dron në Berlin

Testet për COVID-19 dërgohen me dron në Berlin
 

Një laborator gjerman po shpreson që të kursejë kohë për dërgimin e testeve të koronavirusit përreth Berlinit duke përdorur dronë, duke iu shmangur kështu rrugëve të stërmbushura të kryeqytetit.

Kompania “Matternet” me bazë në Kaliforni tashmë është duke i testuar dërgesat me dron mes një spitali dhe laboratorit të Berlinit, një nga laboratorët më të mëdhenj në Evropë.