Lëmsh

Shqiptari në Gjermani, për një çast lë punën fizike dhe ekzekuton muzikë me një piano të braktisur

Shqiptari në Gjermani, për një çast lë punën fizike dhe ekzekuton muzikë me një piano të braktisur
 

Fakti që kanë lënë Kosovën dhe punojnë punë fizike në perëndim kjo nuk e zbehë aspak personalitetin dhe vlerat që kanë shqiptarët që jetojnë në Evropë.

Shumë të rinj shqiptarë kanë kryer universitetet në Kosovë, por në pamundësi që të gjejnë një vend pune kanë shkuar në perëndim që të punojnë dhe të sigurojnë një të ardhme më të mirë për fëmijët e tyre.