Lëmsh

Kina nis misionin për të sjellë gurë hënorë në Tokë

Kina nis misionin për të sjellë gurë hënorë në Tokë
 

Kina i është rikthyer misioneve eksploruese në Hënë, pas gati katër dekadave.

Sonda hapësinore u lëshua të martën, 24 nëntor, nga provinca jugore e Hainanit dhe hyri në orbitën e saktë nëpërmjet telekomandimit.