Lëmsh

Një burrë lë bakshish 3.000 $ për një birrë në restorantin që po mbyllej për shkak të COVID-19

Një burrë lë bakshish 3.000 $ për një birrë në restorantin që po mbyllej për shkak të COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Një burrë ka lënë bakshish 3.000 dollarë për një birrë në një restorant që po mbyllej për shkak të pandemisë me COVID-19.

Burri ishte futur në "Nighttown" të dielën, në Cleveland, kishte porositur një birrë dhe kërkoi faturën e cila erdhi me 7.02 dollarë, ka shkruar në Facebook pronari i restorantit, Brendan Ring.