Lëmsh

Pas tetë muajsh izolim në ishull, ekuipazhi përballet me pandeminë për herë të parë

Pas tetë muajsh izolim në ishull, ekuipazhi përballet me pandeminë për herë të parë
Foto: AP

Kur pandemia filloi të përhapet në masë, në shkurt, katër njerëz ishin nisur për në një nga vendet e braktisura në Tokë, në një kamp të vogël në ishujt Hawaii.

Ata kanë jetuar në izolim për tetë muaj që nga marsi derisa kanë punuar për të rikthyer në ambient të përshtatshëm ishullin Kure, mes SHBA-së dhe Azisë. Pa asnjë lloj mjeti komunikues, ata merrni informacione nga bota vetëm nga mesazhe të rastësishme që u vinin përmes satelitit.