Lëmsh

Në Kore të Veriut ndalohet pirja e duhanit në vende publike, pos për diktatorin

 

Asambleja Supreme e Popullit e Koresë së Veriut ka vendosur të zbatojë një ndalim të pirjes së duhanit në shumë vende publike, sipas agjencisë shtetërore të lajmeve KCNA.

”Në takimin e saj, asambleja diskutoi rreth domosdoshmërisë së sigurimit të mjediseve më të shëndetshme dhe më higjienike të jetesës”, raportoi KNCA.