Lëmsh

Një grua u kollitet pasagjerëve në fytyrë, pasi u desh të zbriste nga avioni për mosmbajtje të maskës

Një grua u kollitet pasagjerëve në fytyrë, pasi u desh të zbriste nga avioni për mosmbajtje të maskës
 

Në një kohë kur shumë vende të botës e kanë bërë mbajtjen e maskës detyruese në ambiente të hapura dhe të mbyllura, shumë njerëz janë të vendosur të mos e mbajnë atë.

I tillë ishte dhe rasti i një pasagjereje në një fluturim të “Easyjet” nga Belfasti për në Edinburg, e cila po qëndronte në bord pa maskë.