Lëmsh

Për shkak të pandemisë, Halloweeni do të duket ndryshe këtë vit

Për shkak të pandemisë, Halloweeni do të duket ndryshe këtë vit
Foto: BBC
 

Halloweeni, që njihet si festa që tradicionalisht bashkon amerikanët për dashurinë ndaj ëmbëlsirave dhe kostumeve, do të duket ndryshe këtë vit, për shkak të pandemisë.

Përderisa familjet merren me traditat e kësaj feste, kompanitë komerciale shitëse do duhet t’i përshtaten gjendjes së krijuar. Këto janë disa nga pikat se si do të duket Halloweeni këtë vit: