Lëmsh

Përse bebet buzëqeshin me ne?

Përse bebet buzëqeshin me ne?

Buzëqeshja e një bebeje mund të jetë gjëja më e bukur dhe më e çiltër në këtë botë.

Sipas një studimi të shkencëtarëve të Kalifornisë nga Universiteti i San Diegos, foshnjat duket se e kuptojnë në mënyrë të përsosur se si duam që ato të na bëjnë të lumtur.