Lëmsh

Mënyra si mund të miqësoheni me macet

Mënyra si mund të miqësoheni me macet

Londër, 13 tetor – Ekziston një teknikë shumë specifike për të zbuluar simpatitë e një maceje.

Thjesht hidhjani sytë ngadalë dhe më pas mbyllni qepallat për disa sekonda.