Lëmsh

Kina lë pas pandeminë, festivale ushqimi dhe dasma masive gjatë festave

Kina lë pas pandeminë, festivale ushqimi dhe dasma masive gjatë festave
 

Kina ka lënë pas pandeminë koronavirus dhe i është rikthyer normalitetit të vjetër.

Festivale ushqimi dhe dasma në grup po zhvillohen në të gjithë vendin, duke shtuar dhe më tej atmosferën festive përgjatë shënimit të Ditës Kombëtare dhe Festivalit të Vjeshtës.