Lëmsh

Franca ndalon shfaqjet me kafshë të egra në cirk

Franca ndalon shfaqjet me kafshë të egra në cirk

Shfaqjet me kafshë të egra në cirk do të ndalohen gradualisht në Francë.

Po ashtu do të ndalohet edhe futja e balenave të reja vrasëse dhe delfinëve në tre akuariumet e mëdha të vendit, njoftoi sot ministrja e Tranzicionit Ekologjik, Barbara Pompili.