Lëmsh

Pelikani kaçurrel, specia e rrallë, një pasuri e liqenit të Prespës

Pelikani kaçurrel, specia e rrallë, një pasuri e liqenit të Prespës

Pusteci është një prej potencialeve turistike ende të pazbuluara plotësisht në Shqipëri.

Pelikani kaçurrel, specia e rrallë e klasifikuar botërisht në rrezik zhdukje gjendet në këtë zonë. Në ujërat e liqenit të Prespës, që ndahen mes vendit tonë, Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut shpendi i rrallë strehohet prej vitesh ndërsa mund të shihet me sy të lirë.