Lëmsh

Misioni i radhës në Venerë ndoshta… privat?

Misioni i radhës në Venerë ndoshta… privat?

A do të mundet një kompani e vogël raketash ta kalojë NASA-n dhe Evropën, duke eksploruar Venerën brenda tre vitesh?

Kjo është shpresa e Peter Beck, kreu i një kompanie të vogël amerikane “Rocket Lab”, i cili dëshiron të nisë sondën e tij me kosto të ulët në vitin 2023.