Lëmsh

​Arkitekti që dëshiron të ndërtojë qytetin me një milionë pemë

 

Arkitekti italian Stefano Boeri ka nisur një fushatë globale për të promovuar pylltarinë urbane.

Boeri dëshiron të shohë më shumë pyje dhe pemë në qytete, për të zvogëluar ndotjen dhe për të ndryshuar ndryshimin e klimës.