Lëmsh

Nga artriti deri tek anemia tregojnë thonjtë tuaj

Nga artriti deri tek anemia tregojnë thonjtë tuaj

Trupi vazhdimisht na dërgon “sinjale” në lidhje me shëndetin dhe mirëqenien, të cilat na tregojnë se kur është koha për të ndalur dhe për t’i kthyer sytë nga vetja.

Për shembull, rrathët e zinj poshtë syve tregojnë pagjumësi.