Lëmsh

Shqiptarët dhe sllavët po “mbysin” Europën me “të bardhë” përmes porteve spanjolle

Shqiptarët dhe sllavët po “mbysin” Europën me “të bardhë” përmes porteve spanjolle

Portet e Spanjës janë kthyer në një parajsë për trafikantët nga vendet e ish-Jugosllavisë dhe Shqipërisë, raportojnë mediat lokale duke iu referuar autoriteteve.

Siç bën me dije policia spanjolle, gjatë dy viteve të fundit është dyfishuar sasia e kokainës me origjinë nga vendet e Amerikës Latine në Spanjë, e cila kontrollohet kryesisht nga trafikantët nga Bosnja, Mali i Zi Serbia dhe Shqipëria.