Lëmsh

Pamje apokaliptike nga San Francisko

Pamje apokaliptike nga San Francisko

Qyteti i San Franciskos ka marrë pamjen e planetit Mars për shkak të tymit të kuqërremtë në sipërfaqe që kanë lënë pas zjarret.

Qielli i kuq dhe portokalli në San Francisko të Kalifornisë bën që gjithçka të duket surreale dhe apokaliptike. Pamjet me dron tregojnë më së miri se sa e madhe është ndotja në atë vend, aq sa edhe qielli nga i kaltër është bërë portokalli.