Lëmsh

Delfinë në kanalin e Korfuzit

Delfinë në kanalin e Korfuzit

Në ujërat e Gjirit të Ftelesë, në kanalin e Korfuzit, afër Ksamilit janë parë të notojnë delfinë.

Në galerinë e mëposhtme të fotografive do të mund të shihni gjitarët placentarë të detit, teksa zhyten dhe dalin sërish në sipërfaqe, njofton TCH.