Lëmsh

103-vjeçarja realizon ëndrrën, bën tatuazhin e parë

103-vjeçarja realizon ëndrrën, bën tatuazhin e parë

Një 103-vjeçare, që kishte kaluar gjithë jetën duke u kujdesur për familjen, i ka dëshmuar botës se kurrë nuk është vonë për të realizuar ëndrrat.

Dorothy Pollack, që ka mbushur 103 vjet në qershor, po kalon ditët duke kompletuar listën e dëshirave. Aventura e saj e parë? Të bënte një bretkosë tatuazh, një gjë të cilën e pëlqen më tepër sesa birrën dhe hamburgerët.