Lëmsh

Argjendari izraelit punon maskë prej ari dhe diamanti me vlerë 1.5 milionë dollarë

Argjendari izraelit punon maskë prej ari dhe diamanti me vlerë 1.5 milionë dollarë

Një kompani argjendarie në Izrael po punon maskën më të shtrenjtë në botë, një mbulesë për fytyrë nga ari dhe diamantet në vlerë prej 1.5 milionë dollarë.

Maska prej arit të bardhë 18 karatësh do të dekorohet me 3,600 diamante të bardhë dhe të zi dhe do të pajiset me top filterë N99, sipas kërkesës së blerësit, ka thënë argjendari Isaac Levy.