Lëmsh

21 dasmorë dhe nusja e dhëndri infektohen me koronavirus

21 dasmorë dhe nusja e dhëndri infektohen me koronavirus

Një darkë festive ka përfunduar me 21 persona të infektuar me COVID-19 gjatë një dasme në Selanik.

Mes të infektuarve janë nusja, dhëndri dhe 19 dasmorë të ftuar.