Lëmsh

Të fotografosh Dubain nga qielli

Të fotografosh Dubain nga qielli
Foto: Jumana Jolie

Si të dokumentohet një qytet si Dubai i cili vazhdimisht rritet dhe ndryshon? Fotografja Jumana Jolie thotë se mënyra më e mirë është nga lartësia.

Ajo e zbuloi stilin e saj të fotografisë nga qielli gjersa po punonte për një agjenci të lajmeve. Në vitin 2007, gjatë ndërtimit të ndërtesës më të lartë në botë që quhet Burj Khalifa, asaj iu dha detyra që të fotografon progresin e ndërtimit.