Lëmsh

Rrajca e Elbasanit 3 vjet në UNESCO, mrekullia natyrore që tërheq turistë në çdo stinë

Rrajca e Elbasanit 3 vjet në UNESCO, mrekullia natyrore që tërheq turistë në çdo stinë

TIRANË, 7 korrik – Administrata e Zonave te Mbrojtura Elbasan solli sot në vëmendje 3-vjetorin e Rrajcës në UNESCO.

Rrajca është një destinacion i preferuar i turistëve vendas dhe të huaj, sepse ofron bukuri të jashtëzakonshme natyrore.