Lëmsh

Jep dorëheqje si këshilltar në një Komunë të Spanjës pasi bëri dush gjatë video-takimit

Jep dorëheqje si këshilltar në një Komunë të Spanjës pasi bëri dush gjatë video-takimit
Foto: Ilustrim
 

Një këshilltar i një komune në veri të Spanjës ka dhënë dorëheqje pasi që pa qëllim shfaqi veten duke bërë dush gjatë një takimi të këshillit në internet, mbledhje e cila po shfaqej drejtpërdrejt në internet.

Në fillim të javës këshilltarët në Torrelavega u mblodhën online për të biseduar rreth çështjeve që po përballet kjo komunë me 52,000 banorë. Duke folur për protokollet e vendosura për shkak të koronavirusit, takimit iu bashkuan me dhjetëra këshilltarë dhe mbledhja u transmetua drejtpërdrejt në internet për gazetarë dhe banorë.