Lëmsh

Macja zbuloi një njeri të rrëzuar, shpërblehet me certifikatë falënderimi?!

 

Tokio, 29 qershor– Një mace shtëpiake është bërë ”një heroinë” në Japoni, sepse dha një kontribut të rëndësishëm në zbulimin e një njeriu që ishte rrëzuar, njoftoi stacioni televiziv japonez, NHK.

”Qyteti i Toyomas dhe pesë shpëtimtarë, këtë herë me dy këmbë, kanë shpërblyer felinin e patrembur me një certifikatë falenderimi”, thuhet në raport.