Lëmsh

Kamboxhia kërkon 3 mijë dollarë depozitë nga turistët shkaku i COVID-19

Foto: Getty Images / iStockphoto
 

Gjersa turizmi po rifillon në mënyrë shumë të ngadalshme rreth botës dhe shumë shtete ende po ngurojnë të hapin tërësisht kufijtë, Kamboxhia ka vendosur kërkesa të rrepta për të hyrë në këtë shtet.

Ky shtet i Azisë juglindore është i njohur për turistë të rinj dhe tempullin Angkor Wat i cili është në listën UNESCO të trashëgimisë kombëtare, shkruan The Independent.