Lëmsh

Kryeministri i Rumanisë dënohet me 500 euro, piu duhan dhe nuk mbajti maskë në kabinet

Kryeministri i Rumanisë dënohet me 500 euro, piu duhan dhe nuk mbajti maskë në kabinet
 

Kryeministri i Rumanisë Ludovik Organ dhe katër ministra janë detyruar të paguajnë dënim pasi nuk respektuan “masat Corona-19”.

Ata, siç shkruan agjencia rumune e lajmeve Mediafaks, u detyruan të paguajnë dënim meqë nuk mbanin maska gjatë festimit të ditëlindjes së kryeministrit në kabinetin e tij, transmeton Koha.net.