Lëmsh

Shkencëtarët zbulojnë: Fusha magnetike e Tokës po dobësohet

Shkencëtarët zbulojnë: Fusha magnetike e Tokës po dobësohet

Shkencëtarët kanë bërë një zbulim tronditës – fusha magnetike e Tokës po dobësohet.

Fusha magnetike është jetike për jetën në planetin tonë, pasi ajo na mbron nga rrezatimi kozmik dhe grimcat e emetuara nga dielli.