Lëmsh

Krokodili tmerron policët në mes të qytetit në Florida

 

Një aligator gjigand ka dalë në rrugët e Floridës duke tmerruar të gjithë banorët dhe policët.

Zyra e Sherifit të Qarkut Palm Beach ka postuar një video të frikshme ndërkohë që policët po përballeshin me këtë aligator.