Lëmsh

Një 68-vjeçare në Nigeri lind binjakë

 

Një nënë nigeriane në moshën 68-vjeçare ka lindur binjakë, një djalë dhe një vajzë.

Margaret Adenuga ka pasur tri procedura të fertilizimit ‘in vitro’, para kësaj lindje.