Lëmsh

Dy mace rezultojnë pozitive me koronavirus

Dy mace rezultojnë pozitive me koronavirus
Foto: Reuters / Ilustrim

Dy mace në New York të SHBA-së kanë rezultuar pozitive me koronavirus. Ato kanë simptoma të lehta/buta dhe me shumë gjasë e kanë marr virusin nga pronarët e tyre. Nuk ka dëshmi që kafshët mund t’ua transmetojnë virusin pronarëve të tyre.

Këto mace janë në Shtetet e Bashkuara te Amerikës, në New York, raporton The New York Times.