Lëmsh

Qentë endacakë mund të jenë ata që kanë përhapur koronavirusin nga lakuriqët tek njerëzit

Qentë endacakë mund të jenë ata që kanë përhapur koronavirusin nga lakuriqët tek njerëzit

Qentë endacakë mund të kenë qenë kafshët ndërmjetëse që kanë përhapur koronavirusin nga lakuriqët tek njerëzit thotë një studim.

Të kuptuarit se si koronavirusi erdhi tek njerëzit është thelbësore për të mësuar se si funksionon, për të gjetur një vaksinë dhe trajtime për të parandaluar përhapjen e tij.