Lëmsh

Maskat më të pazakonta në botë

Maskat më të pazakonta në botë
 

Koronavirusi ka pushtuar të gjithë botën ku deri më tani janë të prekur nga koronavirusi 1 250,000 dhe mbi 69,000 të vdekur.

Njerëzit prej kohësh po ankohen se maskat kanë mbaruar apo janë shumë të shtrenjta nëpër farmaci.