Lëmsh

Monumentit 'Djali dhe kali' në Kamëz i vendoset maska mbrojtëse

Monumentit 'Djali dhe kali' në Kamëz i vendoset maska mbrojtëse

Gjersa i gjithë vendi ndodhet në karantinë për shkak të përhapjes së COVID-19, rrugët janë bosh.

Nëpër to shikohen vetëm forcat e ushtrisë dhe pak ata persona që kanë autorizimin për të lëvizur.