Lëmsh

Masat e pazakonta kundër koronavirusit

Masat e pazakonta kundër koronavirusit

Shtetet e ndryshme të botës kanë ndërmarrë masa të pashembullta për ta parandaluar përhapjen e koronavirusit, duke nisur prej atyre më ekstremeve e deri te ato më të qetat dhe më kreativet.

BBC-ja ka listuar disa prej shteteve me masat më të pazakonta, të cilat janë zbatuar me qëllim të uljes së rasteve dhe luftimit sa më efikas të virusit pandemik.