Lëmsh

Shenzheni, qyteti i parë në Kinë që pritet të ndalojë konsumimin e qenve dhe maceve

Shenzheni, qyteti i parë në Kinë që pritet të ndalojë konsumimin e qenve dhe maceve

Shenzheni pritet të bëhet qyteti i parë në Kinë që do të ndalojë konsumimin e qenve dhe maceve, nëse miratohet një projekt rregullore e lëshuar nga komuna, raporton The Guardian.

Kjo është një shtytje më e gjerë për të kufizuar konsumimin e kafshëve të egra, transmeton Koha.net.