Lëmsh

Me veshje tradicionale Haziri mban mbledhjen me drejtorët

Me veshje tradicionale Haziri mban mbledhjen me drejtorët
 

Mbledhja e bordit të drejtorëve të Gjilanit, të premten ishte më e veçantë.

Përpos plot temave të rëndësishme që u diskutuan, Lutfi Haziri - kryetar, Arbër Ismajli – nënkryetar dhe drejtorët komunalë, u veshën në mënyrë tradicionale, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.