Lëmsh

Nëse në Holandë nuk justifikon dot veshjen firmato, policia ta sekuestron

Nëse në Holandë nuk justifikon dot veshjen firmato, policia ta sekuestron

Nëse nuk mund t’i justifikoni veshjet tuaja, atëherë policia mund t’i konfiskojë ato.

Ne biseduam me të rinjtë e Roterdamit për masat e reja që synojnë të parandalojnë kriminelët dhe rrezikun e dallimit racor, shkruan Victor van Drielen për faqen e njohur Vice Media Group, transmeton atsh.