Lëmsh

Bunkeri që shpëtoi çiftin në Australi

Foto: Reuters
 

Ishte pak para mesnatës të së hënës kur 68-vjeçari Donald Graham dhe bashkëshortja e tij, Bronwyn, shpëtuan nga zjarri që kaploi shtëpinë e tyre në Australi.

Për pak minuta ia dolën që të shkonin në bunkerin afër shtëpisë dhe nga një vrimë në mur shikuan teksa flaka ua bëri shkrumb e hi shtëpinë.