Lëmsh

Arrestohet myftiu obez, policia e merr me kamionçinë

 

Një myfti obez është arrestuar në Irak, por ishte aq i shëndoshë sa policia nuk e fuste dot në makinë për ta shoqëruar në komisariat, por e mori me kamionçinë.

Udhëheqësi fetar Shifa al-Nima ishte kreu i një grupi terrorist me lidhje me ISIS që ka vrarë klerikë në Irak dhe ka shkatërruar një varr antik në Mosul.