Lëmsh

Obama e Trumpi më të admiruarit e vitit 2019 në SHBA

Obama e Trumpi më të admiruarit e vitit 2019 në SHBA
 

Presidenti Donald Trump dhe ish-presidenti Barack Obama kanë ndarë vendin e parë së bashku si burrat më të admiruar të vitit 2019 në Amerikë, sipas sondazhit vjetor të Gallup.

Kjo është hera e parë që Trumpi është në krye të listës ndërsa për Obamën hera e 12-të.