Lëmsh

Ndahen me sukses binjakët e lindur në një trup

 

Një nënë peruane e binjakëve sivjet po feston një mrekulli Krishtlindjesh pasi bebet e saj për herë të parë janë kthyer në shtëpi, pas operacionit të suksesshëm për ndarjen e tyre.

Bebet, Edgari dhe Dominiku, kanë lindur me procedurë cezariane gjatë muajit dhjetor të vitit të kaluar.