Policët e shpëtojnë drerin e bllokuar në SHBA

Policët e shpëtojnë drerin e bllokuar në SHBA

14 December 2019 14:03

Përmes një litari, dy policë kanë arritur ta shpëtojnë një dre, që ishte bllokuar në akullin e një liqeni në SHBA.

Zyrtarët policorë në Wyoming të SHBA-së përdorën një litar për të shpëtuar një dre.

Dreri kishte rënë në akullin e një pellgu të ngrirë.

Në videon e siguruar nga polici, shihet se si dreri has në vështirësi që të del nga uji, transmeton KTV.

Zyra e Policisë njoftoi se polici Justin Hays e pa drerin duke u përpjekur për të dalë nga uji në një pellg dhe i ofroi ndihmë.

E më pas, polici Josh Peterson u bashkua me kolegun e tij në vendin e ngjarjes dhe ata përcaktuan që akulli në pellg ishte shumë i hollë.

Polici Hays ishte në gjendje që me litar ta tërhiqte drerin mbi akull.

Policët më pas e çuan kafshën e rraskapitur në një vend më të sigurt për ta lëshuar atë larg nga uji.

 
Video of Deer Rescue December 10th 2019

(Pinedale, Wyo –December 11th, 2019) SCSO Deputies rescue stranded deer in local pond, update 2pm. On December 10th, 2019, Sublette County Sheriff’s Deputy Justin Hays was travelling to Pinedale for training. As he was passing through the town of Daniel, he observed a deer struggling to free itself from a pond that had partially iced over. He radioed to dispatch that he was on scene and was soon joined by Sublette County Sheriff’s Deputy Josh Peterson who was on duty at the time and Deputy Peterson activated his body worn camera. Deputy Hays, along with a select few other deputies carry ranch ropes, team ropes or lariats in their patrol vehicles which they use to help get livestock off the roadways. Deputy Hays had two ropes with him at the time. He tied one end of the rope off to a tree so he could test the stability of the ice to ensure it would support his weight as well as Deputy Peterson. The deer attempted to swim away from Deputy Hays as he approached it so Deputy Peterson gathered the first rope and went to the opposite end of the open water. Deputy Hays lassoed the deer and was able to drag it up on to the ice. Deputy Hays stated he wanted to have a large enough loop for the deer to get a leg through so the rope wouldn’t be around the deer’s neck. The deer was exhausted and cold so Deputy Hays carried it over to the asphalt black top so it would help warm the deer up. Deputy Hays drove back by the area after his training that afternoon and the deer was gone. ### Sergeant Travis Bingham Public Information Officer Sublette County Sheriff's Office 35 1/2 S. Tyler Ave, PO Box 701 Pinedale, WY 82941 tbingham@subso.com Office 307.367.5236 Cell 307-360-7737

Posted by Sublette County Sheriff's Office on Wednesday, December 11, 2019

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme