Lëmsh

Forbes: Merkel gruaja më e fuqishme në botë, ndiqet nga Christine Lagarde

Forbes: Merkel gruaja më e fuqishme në botë, ndiqet nga Christine Lagarde

Edhe për këtë vit Kancelarja e Gjermanisë gjermane Angela Merkel është renditur si gruaja më e fuqishme në botë nga “Forbes.”

Kancelarja renditet e para në listën e Forbes 2019, ndërsa ndiqet nga kryetarja e Bankës Qendrore Evropiane, Christine Lagarde nga Franca, dhe kështu lista vazhdon me Kryetaren e Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA Nancy Pelosi.