Lëmsh

Arrestohet braziliani, u maskua si nëna e tij në testin e ngasjes

Arrestohet braziliani, u maskua si nëna e tij në testin e ngasjes

Një burrë 43-vjeçar është arrestuar në Brazil sepse ishte veshur si nëna e tij për të hyrë në testin e ngasjes së veturës për të.

Pasi e ëma e Heitor Schiaves, Maria 60-vjeçare, dështoi tre herë në test, mekaniku vendosi të merrte vet testin në duar. Duke veshur rrobat e saj e duke bartur një paruke, burri hyri në test dhe dukej se gjithçka po ecte mbarë. Por dyshimet lindën menjëherë pasi që “gruaja” që drejtonte veturën nuk ishte e njëjta me atë në letërnjoftim.