Lëmsh

Priti me orë të tëra për ta fotografuar ketrin mbi ujë duke luajtur me arrë

Priti me orë të tëra për ta fotografuar ketrin mbi ujë duke luajtur me arrë

Dick Van Duijn, është një fotograf që pëlqen të realizojë fotografi në natyrë, kryesisht me kafshë ose shpezë.

Ai duke folur për “BoredPanda”, ka thënë se janë disa fotografi të një ketri të cilat ai i ka realizuar dhe ka treguar për sfidat që hasi.