Lëmsh

Prapa nismës së Romës për të publikuar fëmijët e humbur pas çdo transferimi

Prapa nismës së Romës për të publikuar fëmijët e humbur pas çdo transferimi

I biri i Peter Boxellit ka 31 vjet që është i humbur. Nganjëherë, thotë ai, është sikur po jeton në një ankth.

Tentimet për të gjetur Lee’n - një tifoz i Sutton United që ka humbur në moshën 15-vjeçare – kishin përfshirë mijëra orë të policëve, një vit gërmime nëpër varreza të kishës dhe po ashtu shumë apele për ndihmë. Boxell po ashtu nisi kërkesën për ndihmë që arriti deri te finalja e “Britain’s Got Talent” në vitin 2017.