Lëmsh

Kur, më 1946, Mbreti Zog nxori në shitje Mercedesin që ia kishte dhuruar Hitleri

Kur, më 1946, Mbreti Zog nxori në shitje Mercedesin që ia kishte dhuruar Hitleri
 

Gazeta “Les Etoiles” ka botuar, të martën e 3 dhjetorit 1946, në faqen n°2, një lajm të marrë asokohe në gazetën britanike “The Autocar” në lidhje me vënien në shitje të Mercedesit të Mbretit Zog, një dhuratë e Adolf Hitlerit kur ai u martua.

Pavarësisht opinionit të gazetës franceze për Mbretin Zog, shkrimi, të cilin Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar, jep detaje mbi llojin (serinë) e makinës dhe çmimin e saj: